à la Karlijn - Karlijn IJlst

Hi, ik ben Karlijn

Grafisch ontwerpster gevestigd in Boskoop. In 2020 ben ik getrouwd en in 2021 en 2023 zijn wij trotse ouders geworden van onze prachtige dochters. Dit laatste heeft mijn wereld op een positieve manier op zijn kop gezet.

Met een kleintje in mijn buik kwam in tot de conclusie dat mijn prioriteiten anders kwamen te liggen. Nu was het moment om ontslag te nemen bij mijn toenmalige werkgever en volledig zzp’er te worden. Waar ik eerst naast mijn vaste baan wat loze uurtjes opvulde met het grafische vak wilde ik mij er nu volledig op focussen.

Yes het is gelukt! Ik heb een fijne balans tussen tijd door brengen met mijn dochters en daarnaast te doen waar ik zo gelukkig van wordt, namelijk klanten helpen hun ontwerp te verwezenlijken. Wat dit op grafisch gebied ook mag zijn.

Facts

GRAFISCH ONTWERPER. MAMA. ONDERNEMER. CREATIEF. NAUWKEURIG. GEK OP KERST.

Opleiding

Na de middelbare school heb ik eerst een mode opleiding afgerond op het ROC Mondriaan in de richting productie coördinatie. Ik kwam erachter dat ik de grafische vakken het leukste vak vond.

Na de opleiding heb ik een half jaar met mij man door Azië gereisd, we zaten beiden tussen opleiding/werk in dus dit was het moment! Eenmaal thuis heb ik een grafische HBO opleiding afgerond op Linnartz waarin ik mijn kennis veel heb kunnen uitbreiden, yes dit was echt mijn ding.

Daarnaast heb ik een aantal fotografie cursussen gevolgd en verbreed ik mijn kennis door workshops te volgen.

Macbook

Wist je dat…

er leuke downloadbare items in mij Etsy shop staan?

je ook illustraties en een aantal foto’s van mij kunt vinden op Shutterstock?

ik dinsdag 19 april 2022 op de radio ben geweest bij RTW? Beluister hem hier: