à la Karlijn

Ik ben Karlijn, het gezicht achter à la Karlijn. Ik ben 27 en woon met mijn man in Zuid-Holland. Na een afgeronde mode opleiding ben ik samen met mijn vriend een half jaar gaan reizen naar Azië. Daarna vol enthousiasme een grafische opleiding afgerond en altijd de wens gehad om van alles te maken waar andere mensen net zo blij van worden als ik.

Uniek ontwerp, snelle service en tevreden klanten zijn erg belangrijk voor mij. Alles wat je in mijn portfolio kunt zien heb ik zelf ontworpen.

Veelgestelde vragen

 • Heb je een grafische opleiding gedaan?
  Ja, maar ik heb eerst een mode opleiding gedaan, hierbij vond ik Adobe Illustrator het leukste vak. Vervolgens heb ik een grafische HBO opleiding gevolgd waarin ik mijn kennis veel heb kunnen uitbreiden. Ook heb ik een aantal fotografie cursussen gevolgd en verbreed ik mijn kennis door online tutorials.
 • Is dit je fulltime job?
  Nee, naast à la Karlijn werk ik parttime als grafisch vormgever/marketeer bij een leuk bedrijf.
 • Ik ben op zoek naar een kaartje/huisstijl/handboek, kun je dit verzorgen?
  Natuurlijk, neem een kijken op deze pagina hoe ik te werk ga. Ik kom graag met je in contact en laat jouw visie werkelijkheid worden.
 • Kunnen standaard ontwerpen in de webshop ook aangepast worden?
  Bijna alle houten producten kunnen naar eigen wens worden aangepast. Ben je niet zeker of dit mogelijk is bij een product? Neem dan contact met mij op. Houd er wel rekening mee dat de levertijd van gepersonaliseerde producten 1-3 dagen langer kunnen duren.
Karlijn

Contact

à la Karlijn
info@alakarlijn.nl
06-10190964