Ben je enthousiast geworden?

Super fijn! Vul het contact formulier in, bel me of stuur een appje.

Ik neem vervolgens z.s.m. contact met je op. We bespreken wat ik voor jou kan betekenen en ik maak een vrijblijvende offerte. Heb je een ‘Yes’ gevoel? Dan ga ik voor je aan de slag en dan gaan we samen iets heel moois maken!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Hoe ben je bij mij terecht gekomen?
Karlijn IJlst

Contact gegevens

Karlijn IJlst-van der Zwan
info@alakarlijn.nl
06-10190964

Zie ik je binnenkort?

Op afspraak kun je bij mij langs komen om onder het genot van koffie/thee jouw wensen te bespreken.

Maatschouw 21 | 2771 MV Boskoop

Judith van Zwet
Judith van Zwet
05/06/2024
Na een fijn persoonlijk gesprek met Karlijn, waarbij ik mijn wensen kenbaar heb gemaakt is ze aan de slag gegaan. Als kindercoach, die vooral spel en beweging inzet, wilde ik een speels en kleurrijke logo. Karlijn luisterde goed naar mijn wensen en samen kwamen we op een mooi logo. Daarna was mijn website aan de beurt. Het persoonlijke contact, het meedenken en mooie vormgeving zorgen ervoor dat ik helemaal blij ben met het resultaat.
Marga Klok
Marga Klok
31/01/2024
Karlijn heeft mij super goed geholpen met mijn logo en huisstijl. Het is nu helemaal passend bij mij en mijn kinesiologie praktijk. Ze is vriendelijk, behulpzaam, eerlijk, heeft veel geduld en combineerde mijn wensen met haar creativiteit. Karlijn zet echt een stapje extra.
Kim Weemhoff
Kim Weemhoff
07/03/2023
Karlijn is een vakvrouw met veel kennis en passie voor haar werk! Ze denkt graag met je mee en heeft voor mij o.a. een prachtige website neergezet! Maar ook een naambordje, visitekaartjes en deursticker zijn vlot door haar geregeld: ze is een echte “ontzorger”! Dank je wel Karlijn!!
aldy Kool-hagen
aldy Kool-hagen
14/01/2023
Karlijn heeft in korte tijd een heel mooie website gemaakt voor mijn praktijk. De samenwerking met Karlijn was fantastisch.
Cindy Van Noort
Cindy Van Noort
01/06/2022
Karlijn is een heel fijn persoon. Ze denkt met je mee en ontwerpt de mooiste logo's. Ook heeft ze mijn site gebouwd. Ze luistert goed naar haar klanten en ze werkt heel netjes en snel. Dus als je iemand zoekt die een logo voor je ontwerpt en een site voor je bouwt, niet langer twijfelen en neem contact op met Karlijn.
Isabel Mooij
Isabel Mooij
06/02/2022
Karlijn heeft mij erg goed geholpen met opzetten van website en maken van logo. Ze is vriendelijk en denkt graag mee, heeft passie voor haar werk.
Inge van der Zwan-Dijkman
Inge van der Zwan-Dijkman
10/12/2021
amber van ofwegen
amber van ofwegen
19/11/2021
Vincent Van Der Plaat
Vincent Van Der Plaat
12/11/2021
Aaron Dros
Aaron Dros
11/11/2021
Karlijn heeft voor ons het geboortekaartje ontworpen, meedenkendheid en creatieviteit brachten een prachtig eindresultaat! Naast het ontwerpen heeft Karlijn ons ook ontzorgd door de kaartjes te laten afdrukken op het gewenste papier, en heeft ze gezorgd dat alle kaartjes bij de geadresseerden terecht zijn gekomen. Kortom, ouderwetse service met oog voor perfectie. Aanrader!!